Forårsruller i ovn

forårsruller, foraarsruller, foråarsruller-i-ovn
Lækre og sprøde forårsruller tilberedt i ovnen
Forberedelse30 min
Tilberedning25 min
Samlet tid55 min
Ret: Aftensmad
Keyword: børnevenlig, ovnretter
Antal: 24 stk

Ingredienser

  • 24 ark Forårsrulledej
  • Olivenolie
  • 1 kg Hakket oksekød
  • 1/2 Spidskål
  • 3 store Gulerødder
  • 1 Rød peberfrugt
  • 2 Løg
  • 4 fed Hvidløg
  • 4 spsk Soyasauce
  • 4 spsk Vand
  • 2 tsk Sukker
  • 2 spsk Maizena

Sådan gør du

  • Snit spidskål fint, hak løgene, riv gulerødderne og skær den røde peberfrugt i små tern
  • Varm olien op i en tykbundet pande, pres hvidløget i olien og brun kødet heri.
  • Tilsæt alle grøntsagerne og steg dem til de er bløde.
  •  Bland soyasauce, vand, maizena og sukker sammen og hæld det over kødet og grøntsagerne og bring det i kog.
  • Lad det småkoge i 10 minutters tid, så det meste af saften er kogt væk.
  • Kom en stor skefuld kød- og grøntsagsblanding i den ene ende af dejpladen. 
  • Rul den sammen som vist på billederne nedenfor.
  • Forårsrullerne pensles herefter med en smule æg og bages i ovnen ved 225 grader i ca. 10 minutter. 
  • Vend derefter forårsrullerne og pensl dem med æg på den anden siden. Kommes i ovnen igen i fem minutter
  • Serveres med en god salat og godt med soyasauce.