Steaksalat med quinoa og cashewnødder

Forberedelse30 min
Tilberedning8 min
Samlet tid38 min
Ret: Salat
Antal: 4 Personer

Ingredienser

  • 600 g Flanksteak
  • 1 dl Quinoa
  • 200 g Edamamebønner Bælgede fra frost
  • 1/2 Agurk
  • 200 g Cherrytomater
  • 1 Rød Peberfrugt
  • 55 g Cashewnødder
  • 1/4 Rød Spidskål
  • 75 g feldsalat

Croutoner

  • 1 Flutes
  • 7 spsk Olivenolie
  • Salt og friskkværnet Peber

Sådan gør du

  • Steg din flanksteak på panden ca 6-8 minutter på hver side
  • Skyl quinoaen i rindende vand og kog det herefter i 2 dl vand tilsæt en smule salt i ca. 15 minutter.
  • Optø edamamebønnerne i mikroovnen
  • Snit spidskålen fint
  • Halver cherrytomaterne og skær agurk og rød peber i tern
  • Skyl feldsalaten
  • Når flanksteaken er færdigstegt skæres den i tynde aflange skiver

Croutoner

  • Skær dit flutes i grove tern. (Franskbrød kan også sagtens bruges)
  • Kom brødternene i en bradepande og bland dem godt med olivenolie, salt og peber.
  • Bag croutonerne i ovnen i 12 minutter ved 200 grader