Pastasalat med kylling og bacon

Hver tirsdag og torsdag går henholdsvis Adrian og Daniel til gymnastik og når den ene er til gymnastik sammen med mig, så tager Jimmy ofte den anden med i svømmehallen. På disse dage er det vigtigt, at maden er lige til at gå til og ikke behøver den store forberedelse. Indrømmet på nogle af aftenerne bliver det til rugbrød med pålæg, hvilket også er dejligt ind imellem, men i eftermiddags nåede jeg, inden vi skulle ud af døren, at lave denne enkle og gode pastasalat med kylling og bacon. Kyllingebrysterne er fra vores egen-produktion af fritgående høns. Salaten kan sagtens spises både varm og kold, alt efter temperament og man kan sagtens variere indholdet, alt efter hvad man er til. Prøv for eksempel at udskifte karryen med paprika, det bliver pastasalaten bestemt ikke ringere af:-)

Pastasalat:

  • 300 g. pastaskruer
  • 300 g. kyllingebryst
  • 2 dl. frosne ærter
  • 1 pk bacon
  • 6-7 spsk. creme fraiche 18%
  • 2 tsk. karry
  • ½ tsk. salt
  • Friskkværnet peber

Kog pastaskruerne efter anvisning på pakken. Skær kyllingebrystet i små stykker og steg dem på panden krydret med salt og peber og eventuelt en smule karry. Steg ligeledes bacon på panden og skær/klip det herefter i små stykker. Hæld kogende vand ud over ærterne og lad det stå tre minutter. Pasta, kylling, bacon og ærter kommes i en stor skål. Lav selve dressingen ved at blande creme fraiche, karry, salt og peber sammen. Til slut vendes dressingen i salaten og den er klar til servering.

bacon, creme-fraiche, karry, kylling, kyllingebryst, opskrift, pasta, Pastasalat, ærter
– Pastasalat med kylling og bacon –
bacon, creme-fraiche, karry, kylling, kyllingebryst, opskrift, pasta, Pastasalat, ærter
– Godt med bacon –

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *