Nutella trøfler a la Ferrero Rocher

Nutella trøfler a la Ferrero Rocher er en helt igennem fantastisk kombination af sprøde, lækre chokolade vaffelrør, hasselnødder og cremet nutella. Udover at være uimodståelige, så er de virkelig nemme at bikse sammen.

Nutella trøflerne er en ren luksus i konfektskålen og de er nærmest væk, så snart de rammer bordet:-)
Udover nutella trøfler så laver jeg også gerne en omgang Tiramisu trøfler i december – så er det lidt at vælge imellem og begge dele plejer at være en stor succes – hvor nutella trøflerne har lidt knas og bid, så er Tiramisu trøflerne mere bløde i konsistens og smag.

Ferrero Rocher trøfler:  – ca. 25 stk.

Fyld: 

  • 150 g hasselnødder
  • 200 g vaffelrør
  • 300 g. nutella

Overtræk:

  • 200 g. chokolade (70%)
  • 1 spsk. rapsolie eller vindruekerneolie
  • 100 g. hakkede hasselnødder

Fyld: Hasselnødderne finthakkes i en minihakker sammen med vaffelrørene. Rør nøddeblandingen sammen med Nutella i en skål og sæt skålen på køl i mindst en time.
Form ca. 25 kugler (jeg brugte i teske) og læg kuglerne på et fad eller lignende og kom dem i fryseren i en times tid. 

Overtræk: Imens laves overtrækket. Hak hasselnødderne (ikke alt for fint). Smelt chokoladen – tilsæt olie og de hakkede hasselnødder.

Tril hver nutellakugle i overtrækket således at de er helt dækket af overtrækket og kom dem på køl endnu en gang, indtil de skal serveres.    

Har du lyst, er du meget velkommen til at følge med på facebook og instagram, så får du besked, så snart nye opskrifter rammer bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *